Kolegji "The Independent"
     - Tashmë një shkollë e Kembrixhit! 


    
Kolegji "The Independent" ofron një sistem edukativo-mësimor bilingual për fëmijë dhe nxënës të moshave 5-18 vjeç.

E gjithë shkolla shtrihet në një siperfaqe prej 6 Ha në rrëzë të malit të Dajtit, vetëm 20 minuta nga qendra e Tiranës.

Është projektuar që e gjithë sipërfaqja të jetë në funksion të tre seksioneve të ndarë, por që përbëjnë një unitet:


      Cikli Parashkollor
      Për fëmijët e moshave 5-6 vjeç.

      Cikli 9 - Vjeçar
      Për fëmijet e moshave 6-15 vjeç.

      Cikli i Mesëm
      Për fëmijët e moshave 15-18 vjeç. 

 Ju mirëpresim në Kolegjin tonë!

 
 
  Shqip   English

 
   
 
Mirësevini në Kolegjin "The Independent" Tel: + 355 (0) 48 300 631; Fax: + 355 (0) 48 300 625; e-mail:the.independent@hotmail.com; web: www.independent-college.com
Te gjithe te drejtat e rezervuara - Kolegji "THE INDEPENDENT"